Kleine ijsblokjeskraker gegoten aluminium lengte: 173 cm zilver 12002260

Kleine ijsblokjeskraker gegoten aluminium lengte: 173 cm zilver 12002260

59,38

Uiterlijk 1 oktober in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

Over dit item

Ben je op zoek naar een handige tool om snel ijsblokjes te pletten voor verfrissende drankjes? Dan is de Westmark Kleine ijsblokjeskraker, Cuby, precies wat je nodig hebt! Met zijn praktisch formaat en hoogwaardige gegoten aluminium constructie met speciale voedselveilige coating, is deze ijsblokjeskraker een must-have in elke keuken.

Makkelijk en snel ijs vermalen

Dankzij het notenkrakerprincipe van deze tang, kun je in een handomdraai ijsblokjes pletten als een echte bartender. Leg gewoon een paar ijsblokjes in de tang en knijp stevig om perfect gecrushed ijs te krijgen voor je favoriete drankjes.

Gebruiksvriendelijk en duurzaam

Met lange afgeronde handgrepen en een scharnier aan één kant is deze ijsblokjeskraker zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien is hij volledig te openen en demonteerbaar in twee onderdelen voor eenvoudige reiniging, zowel met de hand als in de vaatwasser. Gemaakt in Duitsland, kunt u vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van dit product.

Productspecificaties:

- Merk: Westmark
- Model: Kleine ijsblokjeskraker, Cuby
- Garantie: 5 jaar
- Afmetingen: 17,3 x 6,5 x 4,5 cm
- Materiaal: Gegoten aluminium
- Kleur: Zilver
- Artikelnummer: 12002260

Met de Westmark ijsblokjeskraker geniet je snel en gemakkelijk van heerlijke drankjes met perfect gecrushed ijs. Voeg dit handige keukengereedschap vandaag nog toe aan je collectie!

Andere IJsmachines

© 2024 Semix Internet Marketing.