The Bastard Urban - Small

The Bastard Urban - Small

359,20

Uiterlijk 29 november in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

The Bastard Small MODEL 2022

The Bastard Kamado BBQ.

Specificaties:

  • Doorsnede: 32 cm
  • Diameter RVS Grill Rooster: 26 cm
  • Handvat: bamboe
  • Garantie: keramische BBQ van cordieriet keramiek met 20 jaar garantie
  • Vuurkorf en vuurrin: cordieriet keramiek
  • Poeder coated onderstel van staal op zwenkwielen inclusief 2 met rem: Nee
  • Twee handige inklapbare bamboe zijtafels om te werken: Nee
  • Speciale ‘triple spring’ scharnier: Nee
  • Divider om handig vuur te delen: Nee
  • Met thermometer
  • Metalen onderdelen van gehard staal: Ja
  • Gietijzeren topventilatieschijf: Ja
  • Gietijzeren kolen rooster: Nee
  • ‘High temperature’ vilt afsluiting_ Ja

THE BASTARD serious outdoor cooking.

Ontdek de heerlijke manier van grillen, roken, bakken, slow cooking of roosteren. Met The Bastard maak je in een handomdraai overheerlijke en malse vlees-, vis- of groentegerechten met een pure smaak.

The Bastard is Dutch design van hoogwaardig cordieriet keramiek met 20 jaar garantie. Lekker ongecompliceerd, stoer, kwalitatief, veelzijdig en voor iedereen het hele jaar door.

Deze kamado kan opgehaald worden aan ons magazijn of aan huis geleverd worden. Levering is enkel mogelijk op weekdagen.

Onderhoud Bastard

Het voordeel van een kamado is dat hij zichzelf schoon houdt door de hoge temperatuur. Verwijder na gebruik de as onderin jouw Bastard. Hiervoor kan je de aspook van the Bastard gebruiken: https://bestsale.be/the-bastard-aspook-chrome.html?filter_name=aspook . Om hem eens goed schoon te maken stook je hem op en laat hem een ongeveer een uur branden. Eenmaal hij is afgekoeld verwijder je de as. Neem de binnenringen eruit en verwijder de laatste restjes as. Gebruik geen water om de binnenkant schoon te maken.

Let op: The Bastard kan omvallen tijdens het schoonmaken door gebrek aan tegengewicht. Hou hem goed vast en laat het deksel niet volledig openstaan.

Schoonmaken en beschermen

De keramiek (buitenkant) van je Bastard kan je schoonmaken met de Ceramic cleaner https://bestsale.be/the-bastard-ceramic-cleaner-500ml-nl.html?filter_name=ceramic&page=2 en beschermen met de Ceramic protector https://bestsale.be/the-bastard-ceramic-protector-500ml-nl.html?filter_name=ceramic&page=2 . Deze producten zijn ook in een set verkrijgbaar https://bestsale.be/the-bastard-ceramic-protector-500ml-2135260042.html?filter_name=ceramic&page=2 .

In principe kan the Bastard het hele jaar door buiten staan. Als je wilt dat hij op z’n mooist blijft kan je hem afdekken met een regenhoes speciaal voor the Bastard https://bestsale.be/BBQ-nl/the-bastard-nl . Kleine Bastard modellen zet je het best binnen.

Als je je Bastard een tijd niet gebruikt is het aangeraden om het volgende te doen: maak hem goed schoon, verwijder etensresten, zet de luchtschuiven open en verwijder de topventilatieschijf zodat the Bastard optimaal kan ademen.

Indien er schimmelvorming langs de binnenkant voorkomt is dat niet erg. Veeg hem schoon en stook een keer hoog op, dan is hij weer helemaal klaar voor gebruik.

Schoonmaken rooster

Na het gebruik van de BBQ of kamado is het schoonmaken van de rooster een vervelend klusje. Om jouw gietijzeren rooster als een echte BBQ chef schoon te maken, stook je hem op, laat hem lekker heet worden en ga er dan over met een staalborstel. Je kan deze https://bestsale.be/BBQ-nl/the-bastard-nl/the-bastard-bbq-borstel.html of deze https://bestsale.be/BBQ-nl/the-bastard-nl/the-bastard-bbq-staalborstel.html gebruiken.

Onderhoud gietijzeren accessoires

Gietijzeren kookgerei vraagt wat meer onderhoud, maar het gaat dan ook lang mee.

Direct schoonmaken
Was na gebruik de gietijzeren rooster of pan met heet water terwijl ze nog warm zijn. Gebruik geen zeep en steek ze niet in de vaatwasser.
Om hardnekkige resten te verwijderen kan je grof zeezout gebruiken. Gebruik een borstel of keukenpapier om het oppervlak goed in te wrijven. Je kan ook water in je pan koken om hardnekkige zaken op te lossen.

Snel drogen
Droog je pan of rooster direct na het schoonmaken. Breng daarna met keukenpapier plantaardige olie aan op de binnenkant van de pan of op de rooster. Bewaar gietijzeren voorwerpen op een droge en koele plaats.

Season laag
De glanzende season lag bij gietijzeren kookgerei is de polymerisatie van vet op de binnenkant van de pan of het rooster. Het werkt als een soort anti-aanbaklaag en het voorkomt roest. Wanneer je de season laag goed onderhoudt gaat gietijzeren levenslang mee.

Roest verwijderen
Heb je toch roest? Maak de rooster of pan goed schoon. Wrijf met een schuurspons van staalwol of staalborstel en verwijder de roest. Breng daarna een nieuwe season laag aan:

- Was goed met warm water en nu wél een beetje zeep

- Gebruik keukenpapier om de pan of rooster in te wrijven met plantaardige olie. Neem overvloedige olie weg met een schoon stuk keukenpapier.

- Breng je Bastard naar 125 graden en verhit de rooster of pan voor ongeveer een uur.

Herhaal deze stappen indien de season laag nog niet zoals gewenst is.

8718868885791

Andere Kamadobarbecues

© 2024 Semix Internet Marketing.