182,90
Op voorraad
Nu besteld, zaterdag in huis
Met de Espressions Sous Vide Apparaat kan je net zo zorgvuldig vlees bereiden als dat de top-chefs dat doen. Hoe werkt het? Vlees bestaat uit vocht, spierweefsel en bindweefsel. Juist bindweefsel is taai van structuur. Door dit apparaat te gebruiken wordt het vlees voor een langere tijd op relatief lage temperatuur verwarmd en lost dit weefsel op. Vacumeer het voedsel eerst en leg de vacuümbak in het voorverwarmde water, stel een timer in en wanneer het geluidssignaal af gaat is het voedsel klaar. Je kan het gebruiken voor vis, vlees, groenten, fruit en marinades. In de overzichtelijke bediening kan je de temperatuur instellen van 40°C tot 99°C in stappen van 0,5°C en de tijdinstelling van 1 tot 72 uur op de minuut nauwkeurig. Met het meegeleverde rekje kan je meerdere producten tegelijk garen, ideaal!
© 2024 Semix Internet Marketing.