De professional voor ieder huishouden!
Haal topgastronomie in huis! Met de SV 100 Professionele sous-vide koker van Steba is nauwkeurig koken geen probleem! Een malse biefstuk lukt zonder veel moeite: de eigen smaak, waardevolle vitamines en mineralen blijven behouden en zorgen voor een geheel nieuwe smaakervaring voor uw smaakpapillen.
Met zijn nauwkeurige temperatuurcontrole (slechts 0,1°C afwijking!) zorgt de sous-vide kookplaat voor perfecte resultaten zoals in de topgastronomie. Hij verwarmt 30 liter tot 56°C in ca. 45 minuten. Met een watercirculatie van 7,5 l/min worden vis, vlees en groenten vacuüm getrokken en in het waterbad gelijkmatig en homogeen gekookt. De SV 100 kan eenvoudig in elke pot vanaf 15 cm diep worden gehangen en verwarmt inhoud van vrijwel elk formaat.
Zo lukt de perfecte steak
Topkoks zweren bij het zachte sous-vide koken. Daarbij worden gerechten in vacuümzakken verzegeld (vaak geheel zonder vet) en vervolgens in een waterbad bij een constante lage temperatuur (50-85 °C) langzaam gegaard. Haal de top-astronomie in huis. Met de Sous-Vide koker SV 100 van Steba is nauwkeurig koken geen probleem. Een zachte heupsteak lukt zonder veel moeite – vis en vlees lukken uniek smakelijk, sappig en zacht. Groente behoudt zijn frisse kleur en consistentie. Eigen smaak, waardevolle vitaminen en mineralen blijven behouden en geven je gehemelte een volledig nieuwe smaakervaring.
Vlees lukt altijd op het punt.
Met de vingertop kies je de watertemperatuur in stappen van 0,1 °C, gaartijd instellen en zak in het water doen. De elektronische besturing houdt de watertemperatuur nauwkeurig en zorgt gegarandeerd voor gelijkblijvend perfecte resultaten. Daarmee kan elk kookpunt precies worden ingesteld en de perfecte steak is kinderlijk eenvoudig bereid – en dat zonder de tijd in het oog te moeten houden. Als de gewenste temperatuur eenmaal is bereikt, kan het voedsel in het precies getemperde waterbad niet overgaren, dan kan bijvoorbeeld een eendenborst meerdere uren warm worden gehouden zonder verlies van smaak en kwaliteit.
Belangrijkste specificaties:
- Sous-vide kooktoestel met zeer groot prestatievermogen
- Waterdicht volgens IPX 7
- Roestvrij stalen behuizing
Verwarmt 30 Liter exact met max. 0,1°C afwijking in ca. 45 min. tot op 56°C - Watercirculatie: 7,5l/min.
- Verlicht LCD-display voor:
- gekozen temperatuur
- actuele temperatuur
- timer (tot 99 uur) - Exacte elektronische temperatuurregeling (5-99°C)
- Ook vrijstaand te gebruiken
- Schakelaar aan / uit
- Variabel bruikbaar voor alle pannen vanaf 15 cm diepte
- Voor maximaal 60 porties gelijktijdig
- Eigen smaak, vitamines en mineralen blijven zo goed mogelijk behouden
- 1500 W vermogen
- afmetingen: 32 x 14.5 x 13 cm
- Garantie: 2 jaar
Sepearaat verkijgbaar
- Steba vacumeer apparaat
- Steba foliezakjes en -rol