Finnlo E-Glide SRT - Crosstrainer - 10.1" TFT touch display - Kinomap, Zwift, Hammer Workouts - Staal frame - High-intensity trainingen

Finnlo E-Glide SRT - Crosstrainer - 10.1" TFT touch display - Kinomap, Zwift, Hammer Workouts - Staal frame - High-intensity trainingen

2.849,00

Uiterlijk 30 oktober in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

De Finnlo E-Glide SRT crosstrainer is een werkelijk unieke crosstrainer. De E-Glide SRT biedt een uitdagende en veelzijdige cardio-ervaring, perfect voor intensieve trainingen. Met deze high-speed elliptische trainer werk je effectief aan het versterken van je hele lichaam en verhoog je je calorieverbranding op natuurlijke wijze. Van je kuiten tot je schouders, elke grote spiergroep wordt aangesproken voor maximale resultaten.

De Finnlo E-Glide SRT crosstrainer onderscheidt zich van een normale crosstrainer op verschillende manieren, met als belangrijkste kenmerken:

High resolution entertainment scherm

Het grote 10.1" TFT-display maakt het gemakkelijk om je voortgang en trainingsgegevens in de gaten te houden. Dit scherm is direct verbonden met Hammer Workouts, waardoor je je training eenvoudig kunt beheren via het touchscreen en de draaiknop. Bovendien kun je een verscheidenheid aan extra apps ontdekken die de functionaliteit van je training verbeteren. Verhoog je trainingservaring met populaire apps zoals Kinomap en Zwift. Met deze apps kun je virtuele workouts ervaren op je tablet of smartphone, waardoor je training nog uitdagender en interactiever wordt.

Ontworpen voor hoge intensiteiten

De E-Glide SRT is specifiek ontworpen voor high-intensity trainingen. In tegenstelling tot normale crosstrainers, die vaak gericht zijn op gematigde trainingen, is de E-Glide SRT ideaal voor intensieve gebruikers die op zoek zijn naar een meer uitdagende workout.

1:8 transmissie ratio

Een belangrijk onderscheidend kenmerk is de transmissie ratio. De 1:8 ratio zorgt ervoor dat de rotaties van het vliegwiel veel sneller zijn dan de bewegingen van de pedalen, waardoor de weerstand toeneemt en de intensiteit hoger ligt. Dit maakt het ideaal voor gebruikers die extra uithoudingsvermogen en kracht willen opbouwen.

Extra Zachte en vloeiende bewegingsbaan

Dankzij de hoogwaardige dubbele kogellagers en een vliegwiel van 20 kg, garandeert de E-Glide SRT een soepele en gewrichtsvriendelijke beweging. Het 1:8 overbrengingssysteem zorgt voor een optimale trainingsbeleving met vloeiende rotaties. De permanente magneetremtechnologie zorgt voor nauwkeurige weerstandsniveaus, met 20 instelbare intensiteitsstanden voor een op maat gemaakte workout.

Optimaal gebruiksgemak

De Finnlo E-Glide SRT is uitgerust met een geavanceerde trainingscomputer die je toegang biedt tot diverse trainingsprogramma's, waaronder hartslaggestuurde opties. Met de ingebouwde sensoren in de handgrepen of een borstband (inbegrepen) kun je je hartslag nauwkeurig meten en zo gericht trainen. De computer heeft 5 programma's met variabele intensiteitsprofielen, evenals 2 hartslaggestuurde opties voor extra effectiviteit.

Handige extra's

De E-Glide SRT is ontworpen met oog voor comfort en gebruiksgemak. De crosstrainer is voorzien van een ingebouwde ventilator en een AUX-aansluiting, zodat je tijdens je training van je favoriete muziek kunt genieten. Dankzij de geïntegreerde transportwieltjes is de trainer eenvoudig te verplaatsen. De hoogteversteller zorgt voor een stabiele positionering, zelfs op ongelijke vloeren.

De FinnloE-Glide SRT is jouw ideale partner voor high-intensity trainingen . Bestel deFinnlo E-Glide SRT nu en til jouw cardiotrainingen naar het hoogste niveau.

-

Ontdek de specificaties van de Finnlo E-Glide SRT

Algemeen

SKU: 3220

EAN: 4005251322006

Merk: FINNLO

Kleur: Zwart

Materiaal: Staal/Kunststof

Gewicht: 95 kg

Computer

Display: 10.1" TFT touch display

Multimedia: Apps, Aux, Bluetooth, Tablet support, USB

WLAN: Ja

Apps: Kinomap, Zwift, Hammer Workouts

Hartslagmeting: Handsensoren

Bediening: Touchscreen

Geïntegreerde hartslagontvanger voor borstbanden: 5 kHz en Bluetooth

Weergave

Weergaveprofielen: Profielen, afstand, snelheid, hartslag, calorieën, RPM, weerstandsniveau, tijd

Permanente weergave: 8

Programma's en profielen

Trainingsprogramma's: 16

Hartslaggestuurde programma’s: 3

Instelbare hartslaglimiet: Bovenste hartslaglimiet

Gebruikersprofielen: 1

Manuele profielen: 4

Aandrijf-/remsysteem

Aandrijfsysteem: Getande riem

Weerstandsspectrum: 20 stappen

Weerstandsregeling: RPM-afhankelijk

Remsysteem: Permanente magneetrem

Weerstandsaanpassing: Computer gestuurd

Vliegwielmassa: 20 kg

Afmetingen en gewicht

Opgebouwde afmetingen (L x B x H): 175 x 60 x 168 cm

Maximaal lichaamsgewicht: 150 kg

Overige kenmerken

Transportwieltjes: Ja

Paslengte: 50 cm

Schokhoogte: 45 cm

Voetplaatafstand: 5 cm

Stroomvoorziening: 230V, 50Hz

DIN Norm: DIN EN ISO 20957-1/9

Andere Crosstrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.