Hammer Ellypsis E3500 - Crosstrainer - 3 incline aanpassingen - Sterk stalen frame - Compatibel met Zwift, Kinomap & Hammer Workouts

Hammer Ellypsis E3500 - Crosstrainer - 3 incline aanpassingen - Sterk stalen frame - Compatibel met Zwift, Kinomap & Hammer Workouts

1.339,00

Uiterlijk 30 oktober in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

De Hammer Ellypsis E3500 combineert modern design met ergonomische optimalisatie voor een complete en comfortabele training. Met zijn minimalistische uitstraling in stealth zwart past hij in elke moderne omgeving en biedt hij een unieke mix van stijl en functionaliteit.

Geavanceerde hellingshoekinstellingen

Met de 3-niveau handmatige hellingshoekinstelling kun je variëren in je bewegingen en verschillende spiergroepen trainen. Verhoog de helling voor een intensieve focus op de bil- en hamstringspieren, of verlaag de helling voor meer nadruk op de benen. Dit maakt de E3500 ideaal voor een veelzijdige en doelgerichte workout.

Slimme trainingscontrole

De gebruiksvriendelijke LCD-computer houdt je trainingsgegevens nauwkeurig bij. Je hebt direct zicht op essentiële gegevens zoals calorieverbruik, hartslag, afstand, snelheid en wattage. De handpolssensoren zorgen ervoor dat je altijd in de juiste hartslagzone traint, wat de effectiviteit van je workout verhoogt.

Bluetooth en connectiviteit

De E3500 is uitgerust met Bluetooth, waardoor je moeiteloos verbinding maakt met populaire trainingsapps zoals Zwift en Kinomap. Verken virtuele werelden en volg interactieve routes om je training leuker en uitdagender te maken. Dankzij de compatibiliteit met tablets en smartphones kun je jouw prestaties bijhouden, doelen stellen en jezelf laten motiveren door realistische omgevingen.

Ergonomisch ontwerp en comfort

De ruime staplengte van 52 cm en de ergonomische pedaalafstand van 13 cm zorgen voor een natuurlijke, vloeiende beweging die perfect aansluit bij je lichaam. Hierdoor geniet je van een comfortabele workout die je gewrichten ontziet en tegelijkertijd optimale resultaten levert.

Geruisloze en soepele prestaties

De hoogwaardige rollen in combinatie met aluminium rails bieden een stille en stabiele trainingservaring. Je kunt je volledig concentreren op je fitnessdoelen zonder afleiding door geluid. Bovendien maakt het stevige ontwerp de E3500 duurzaam en betrouwbaar, zelfs bij intensief gebruik.

Gemakkelijke verplaatsing

Met de geïntegreerde transportwieltjes en het ergonomische handvat is de E3500 eenvoudig te verplaatsen. Of je hem nu wilt opslaan of verplaatsen naar een andere trainingsruimte, de crosstrainer is gebruiksvriendelijk en flexibel in gebruik.

Interactieve en motiverende workouts

Dankzij de compatibiliteit met HAMMER Workouts kun je kiezen uit een breed scala aan begeleide trainingen, zonder extra abonnementskosten. Of je nu een korte of langere sessie wilt, de trainers helpen je je persoonlijke fitnessdoelen te bereiken. Combineer dit met de interactieve functies van Kinomap en Zwift, en je hebt eindeloze mogelijkheden om gemotiveerd te blijven.

De Hammer Ellypsis E3500 biedt een complete fitnesservaring, ideaal voor iedereen die thuis op een hoog niveau wil trainen. Bestel 'm nu!

-

Ontdek de specificaties van de Hammer Ellypsis E3500 Crosstrainer

Algemene Informatie

SKU: 11001

EAN: 4005251110016

Merk: HAMMER

Kleur: Zwart

Materiaal: Staal/Plastic

Gewicht: 66 kg

Computer

Watt gestuurd: Nee

Display: LCD - Zwart met achtergrondverlichting

Multimedia: App, Bluetooth, Tabletondersteuning

WLAN: Nee

Polsmeting: Handsensoren

Apps: Kinomap, Zwift

Bediening: Toetsen

Geïntegreerde ontvanger voor borstbanden: 5 kHz

Weergave

Weergaveprofielen: Weerstandsprofielen, Afstand, Snelheid, Hartslag, RPM, Watt, Weerstandsniveau, Tijd

Permanent display: 7 parameters

Programma's en profielen

Trainingsprogramma's: 22

Hartslaggestuurde programma's: 4

Instelbare polsgrens: Bovenste polsgrens

Individuele programma's: 1

Handmatige programma's: 1

Gebruikersprofielen: 4

Aandrijvings-/remsysteem

Aandrijfsysteem: V-riem

Weerstandsniveaus: 16 stappen

Weerstandsregeling: RPM-afhankelijk

Remsysteem: Permanente magneetrem

Weerstandaanpassing: Computer gestuurd

Vliegwielmassa: 20 kg

Vrijloop: Ja

Afmetingen en gewicht

Opgebouwde afmetingen (L x B x H): 158 x 65 x 185 cm

Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg

Overige eigenschappen

Transportwieltjes: Ja

Staplengte: 52 cm

Slaghoogte: 50 cm

Afstand tussen voetplaten: 13 cm

Stroomvoorziening: 230V, 50Hz

DIN Norm: DIN EN ISO 20957-1/9

Andere Crosstrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.