Skandika Carbon P26-S Crosstrainer SET – Crosstrainers - Crosstrainer (172l x 66b x 175h cm) + Mat (90 x 200 cm) - Elliptische trainer thuis, verstelbare hoogte, app-compatibel, 32 weerstandsniveaus, dubbel railsysteem - Duurtraining – zwart

Skandika Carbon P26-S Crosstrainer SET – Crosstrainers - Crosstrainer (172l x 66b x 175h cm) + Mat (90 x 200 cm) - Elliptische trainer thuis, verstelbare hoogte, app-compatibel, 32 weerstandsniveaus, dubbel railsysteem - Duurtraining – zwart

1.449,00

1 - 2 weken

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

De Carbon P26-S elliptische trainer maakt training mogelijk die de gewrichten minder belast en lijkt op de natuurlijke bewegingen van Nordic walking. Voor een nog uitdagendere training is de functie bergbeklimmen met 5 verschillende standen beschikbaar om ervaren sporters uit te dagen door bergop rennen te simuleren. Het elegante toestel combineert effectiviteit en comfort voor een optimale trainingservaring.

  • Elliptische trainer met vliegwiel aan de voorkant en een vliegwielmassasysteem van 26 kg
  • Met instelbare helling voor gesimuleerd bergop lopen en een intensievere training
  • Krachtig magnetisch remsysteem met 32 elektrisch instelbare weerstandsniveaus
  • Natuurlijke loopstijl met een dubbel railsysteem en een lage Q-factor van 5 cm
  • Polssensoren op de handgrepen, grote pedalen, bidonhouder, tablethouder
  • Bluetooth-interface maakt het gebruik van fitness-apps zoals Kinomap mogelijk
  • Afmetingen 172 × 66 × 175 cm / Afmetingen verpakking 181 × 64 × 87 cm / Gewicht 75,8 kg

Natuurlijke loopstijl
In tegenstelling tot conventionele crosstrainers, die jogging-achtige bewegingen ondersteunen, maakt het vliegwiel aan de voorkant van de Carbon P26-S elliptische trainer een vloeiende en natuurlijke beweging mogelijk, vergelijkbaar met Nordic walking. Perfect voor effectieve trainingen voor het hele lichaam die de gewrichten ontzien.

Uitdagend bergop lopen
Voor een nog uitdagendere workout is de hellingfunctie met 5 verschillende hellingen beschikbaar, die ervaren sporters nog meer uitdaagt door bergop rennen te simuleren. De gewenste helling kan snel en eenvoudig worden ingesteld met de verstelhendel tussen de pedalen.

Sterk dubbel railsysteem
Het onderhoudsarme dubbele railsysteem garandeert maximale stabiliteit terwijl het absoluut stil blijft - perfect voor trainingen thuis. Het hoge vliegwielmassasysteem van 26 kg en de lage Q-factor van 5 cm maken effectieve trainingen mogelijk met natuurlijke bewegingen die de gewrichten niet belasten.

Modern, minimalistisch display
We hebben bewust afgezien van een omvangrijk display en gekozen voor een LED-display dat in de draaiknop is geïntegreerd. Alle relevante trainingsgegevens worden afwisselend weergegeven op het oppervlak van de draaiknop, waarbij het ook mogelijk is om de afzonderlijke waarden constant te laten weergeven.

Weerstandsregeling
Het krachtige magneetremsysteem regelt de weerstand van het zware vliegwiel en 32 verschillende weerstandsniveaus kunnen eenvoudig worden geselecteerd met de draaiknop. Dankzij de extra instelbare helling is de elliptische trainer geschikt voor sporters van alle fitnessniveaus.

Bluetooth voor entertainment
De innovatieve computer kan via Bluetooth worden verbonden met Kinomap zodat trainingsgegevens kunnen worden opgeslagen, coachingsessies kunnen worden gedownload en live video's kunnen worden gebruikt. Een praktische houder voor tablets of smartphones houdt apparaten veilig vast tijdens de training.

Overdracht van de hartslag
De vaste handgrepen zijn uitgerust met pulssensoren zodat de hartslag tijdens de training gemakkelijk kan worden gecontroleerd. Bij gebruik met een fitness-app kan de hartslag ook via de Bluetooth-interface worden verzonden met behulp van een Skandika borstband (optioneel verkrijgbaar).

Robuust en veilig
De stevige, stabiele Carbon P26-S kan veilig en comfortabel worden gebruikt door sporters met een gewicht tot 150 kg en de pedalen op deze elliptische trainer zijn zelfs geschikt voor grote schoenmaten. Een praktische bekerhouder bevindt zich direct boven het vliegwiel en geïntegreerde transportrollen maken het gemakkelijk om het apparaat te verplaatsen.

Workouts ongeacht het weer
Een workout met een crosstrainer of elliptische trainer gebruikt 85% van de spieren van het lichaam, wat niet alleen het uithoudingsvermogen tijdens regelmatige trainingssessies verhoogt, maar het lichaam ook helpt om spieren op te bouwen. Of het nu stormt, regent of ijskoud is: met de Skandika Carbon P26-S is trainen thuis altijd comfortabel en effectief.

Let op! Geen Nederlandse handleiding inbegrepen (wel in het Engels, Frans en Duits)

Andere Crosstrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.