Zipro ZIPRO Session Elektromagnetische Crosstrainer, Hartslagsensoren, Gemakkelijk te transporteren, Antislippedalen, Flessenhouder, Homegym, Stabiele structuur, Max. gebruikersgewicht 120 kg, zwart

Zipro ZIPRO Session Elektromagnetische Crosstrainer, Hartslagsensoren, Gemakkelijk te transporteren, Antislippedalen, Flessenhouder, Homegym, Stabiele structuur, Max. gebruikersgewicht 120 kg, zwart

479,00

Uiterlijk 25 oktober in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

De Zipro Session elliptische trainer bezorgt jou de beste thuistraining!

Zipro Session elektrisch-magnetische crosstrainer

Constructie en mogelijkheden van de ZIPRO SESSION

De ZIPRO SESSION is stevig gebouwd, weegt 50,5 kg en zorgt ervoor dat u comfortabel en veilig kunt trainen. De constructie is zo verfijnd dat hij gebruikt kan worden door mensen tot 120 kg. De gebruikte materialen worden gekenmerkt door hun robuustheid. ZIPRO SESSION is een machine met vooraandrijving en 32 stappen voor het instellen van de weerstand. Het display en de draaiknop zijn gemakkelijk toegankelijk. Comfortabele handgrepen ondersteunen de oefening.

  • Afmetingen (lengte×breedte×hoogte): 153×65,5×164 cm
  • Gewicht: 50,5 kg
  • Weerstand: 32-staps elektrisch-magnetisch
  • Vliegwiel bevindt zich aan de voorkant van het apparaat
  • Maximaal gewicht gebruiker: 120 kg
  • Transportafmetingen: 1150×385×760 mm / 58 kg

Voortgangscontrole en Bluetooth-connectiviteit

Tussen de handgrepen zit een display met een knop om de weerstand aan te passen, die kan worden ingedrukt voor extra functies. Hierdoor kun je gemakkelijk instellingen wijzigen zonder van de orbiter af te stappen. Op het display kun je specifieke trainingsopties instellen en je voortgang bijhouden.

De ZIPRO SESSION maakt via Bluetooth verbinding met de Kinomap mobiele app en verstuurt real-time gegevens, zodat je je trainingen nog nauwkeuriger kunt volgen.

Onder het display bevindt zich een houder voor uw mobiele apparaat. U kunt uw voortgang op de app bekijken, uw favoriete tv-serie bekijken of naar een podcast luisteren. De telefoonhouder is gemaakt van antisliprubber om je apparaat veilig te houden.

Robuuste constructie en hoge kwaliteit van de ZIPRO SESSION

Met een gewicht van 50,5 kg garandeert de ZIPRO SESSION stabiliteit en veiligheid tijdens het sporten. De constructie is ontworpen voor gebruikers met een gewicht tot 120 kg. Hij is gemaakt van robuuste materialen en zal je jarenlang probleemloos van dienst zijn.

Ondanks zijn relatief zware gewicht heeft de ZIPRO SESSION compacte afmetingen: 153 × 65,5 × 164 cm, zodat hij in verschillende ruimtes kan worden opgesteld, of het nu in een fitnessruimte, woonkamer of slaapkamer is. De korte afstand tussen de voetsteunen zorgt voor een correcte lichaamshouding en de handgrepen garanderen evenwicht.

Praktische kenmerken en redenen waarom u voor ZIPRO SESSION zou moeten kiezen

De ZIPRO SESSION orbiter kan worden in- en uitgeklapt als dat nodig is. Dankzij de wielen aan de voorkant en de handgreep aan de achterkant kan de machine gemakkelijk van kamer naar kamer worden vervoerd. Dus zelfs als je in een kleine ruimte woont, kun je het apparaat altijd opbergen of verplaatsen op een plek waar het niet in de weg staat.

Profiteer van de stevige constructie, het handige ontwerp en de gemakkelijk toegankelijke onderdelen om je fysieke activiteit serieus te beginnen! De functionaliteit zal je verrukken met zijn intuïtiviteit en transportgemak en zal je aanmoedigen om regelmatig te sporten.

Perfect ontworpen apparatuur voor thuistraining

ZIPRO SESSION biedt tot 32 weerstandsniveaus. Het aan de voorkant gemonteerde vliegwiel en het gemakkelijk toegankelijke display met draaiknop dragen bij aan het gebruiksgemak. Comfortabele handgrepen ondersteunen de oefening.

ZIPRO SESSION is ideaal voor zowel korte als lange mensen. Trainen is comfortabel en je kunt de juiste houding aanhouden van het begin tot het einde van je training.

ID: 13149222

Andere Crosstrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.