Hop Sport Elektrisch-magnetische ligfiets HS-120L Ravel, stationaire hometrainer met app-compatibiliteit, vliegwiel 10 kg, MagResist 32-staps weerstand, trainingscomputer, tot 120 kg

Hop Sport Elektrisch-magnetische ligfiets HS-120L Ravel, stationaire hometrainer met app-compatibiliteit, vliegwiel 10 kg, MagResist 32-staps weerstand, trainingscomputer, tot 120 kg

529,00

Uiterlijk 4 oktober in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

De Ravel HS-120L ligfiets-hometrainer is een fitnessapparaat voor iedereen, vooral voor ouderen en mensen die lijden aan overgewicht en obesitas. Dit apparaat is ook nuttig bij revalidatie. Door het ontwerp kun je veilig zittend of halfliggend trainen, waardoor het trainen ervan je gewrichten en wervelkolom niet belast. De HS-120L Ravel is uitgerust met een moderne trainingscomputer met een helder LCD-display en is compatibel met de trainingsapplicaties iConsole+Training en Kinomap. Door middel van een eenvoudige, elektronische weerstandsverstelling is de Ravel ligfiets aan jouw wensen aan te passen en dankzij de ingebouwde transportrollen zal het verplaatsen van het apparaat geen problemen opleveren.

Tijdens het trainen op een Ravel ligfiets heb je de belangrijkste trainingsparameters onder controle. En dat allemaal dankzij een moderne trainingscomputer die:

is uitgerust met een Bluetooth-module en een USB-poort,
is compatibel met iConsole+Training- en Kinomap-trainingsapplicaties,
heeft een duidelijk LCD-display,
Hiermee kunt u onder andere de trainingsduur, het aantal verbrande calorieën en de hartslag van de sporter meten.
heeft vooraf geladen trainingsprogramma's.
Onder het computerdisplay bevindt zich een extra pad voor een tablet of smartphone en een handige houder voor een drinkfles.

Geavanceerde meetmogelijkheden
HS-120L Ravel heeft een moderne hartslagmeetfunctie, dankzij hartslagsensoren op de handgrepen aan beide zijden van de stoel. Plaats gewoon uw handen erop en uw hartslag wordt weergegeven op het scherm van de trainingscomputer of het mobiele apparaat dat u gebruikt. Om de meting nog nauwkeuriger te maken, is het de moeite waard om een ​​speciale HS-P095PR-telemetrieriem voor de apparatuur aan te schaffen.

Train met de beste apparatuur van Hop-Sport
Hop-Sport fitnessapparatuur is zo ontworpen dat het de beste trainingseffecten biedt met de hoogste mate van comfort en veiligheid. De Ravel ligfiets is voorzien van een geprofileerde zitting, antislippedalen en comfortabele handvatten. Al deze elementen hebben een aanpassingsfunctie waarmee u de apparatuur aan uw individuele anatomische kenmerken kunt aanpassen. Het ontwerp van de Ravel ligfiets garandeert training in een neutrale en ruggengraatveilige houding, wat van groot belang is voor mensen die niet op een traditionele hometrainer kunnen trainen.

Breed scala aan aanpassingen
De Ravel ligfiets met rugleuning is uitgerust met een stil en soepel werkend vliegwiel, waarvan de rotatie kan worden geregeld met behulp van een weerstandsverstelling in 32 stappen. U kunt de instelling onmiddellijk wijzigen met een handige knop op de computer. Als u wilt, kunt u ook gebruik maken van kant-en-klare trainingsprogramma's, bijvoorbeeld HRC. In deze modus meet de computer tijdens het sporten uw hartslag en past op basis daarvan de belasting aan.

Stabiele en mobiele fitnessapparatuur
De Ravel elektrische ligfiets is een stabiel fitnessapparaat dat je dankzij de ingebouwde transportrollen op elk moment naar een andere plek kunt vervoeren. Met de stelvoeten kunt u oneffenheden in de vloer compenseren en de hometrainer in een stabiele positie plaatsen.

Specificatie:
Merk - Hop-Sport
Model - HS-120L Ravel
Stuurwielverstelling - Stuurhoek
Zadelverstelling - Horizontaal (binnen 15 cm)
Type remsysteem - Magnetisch
Pedaaltype - Antislippedalen met verstelbare vergrendelriemen
Maximaal gebruikersgewicht - 120 kg
Belasting-/weerstandsaanpassing - Soepel, elektronisch, 32 niveaus
Type weerstandssysteem - Magnetisch
Computerfuncties - Bluetooth, Kinomap-applicatie, iConsole+-applicatie, WATT - waarde van het opgewekte vermogen, RPM - aantal omwentelingen per minuut, USB met oplaadfunctie, Functie countdown-modus, Hartslagmeting - polssensoren op de handgrepen, Hartslagmeting - telemetrie riem, tijd, afstand, verbrande calorieën, snelheid, slaapmodus
LCD-scherm - Ja
Meetprogramma's - Herstel - beoordeling van de fysieke fitheid op basis van hartslag, lichaamsvet - meting van lichaamsvet, FAT% resultaat, BMI
Trainingsprogramma's - 12 voorgedefinieerde programma's
Handmatig programma
Gebruikersprogramma: 1 profiel
H.R.C programma, polsgestuurd programma, 3 niveaus
H.R.C handmatig programma - Doel HR
Wattprogramma - indicatie van de vermogenswaarde die in een bepaalde tijd moet worden opgewekt
Type voeding - Netaansluiting - 230 V
Totale afmetingen - lengte 115 cm / breedte 47 cm / hoogte 104 cm
Gewicht van het vliegwielsysteem - 10 kg
Afmetingen zitting - breedte 37 / lengte 26 cm / dikte 4,5 cm
Afmetingen rugleuning - breedte 32,5 / hoogte 40 cm / dikte. 4,5 cm
Minimale afstand van het zadel tot de pedalen - 70 cm
Maximale afstand van het zadel tot de pedalen - 85 cm
Afmetingen pedaal - 15,5 cm / 9,5 cm
Staplengte - 30 cm
Gewicht apparaat - 37 kg
Maximale pedaalafstand vanaf de grond - 40,5 cm
Minimale pedaalafstand vanaf de grond - 12,5 cm
Afmetingen verpakking - 135 / 64,5 / 106,5 cm
Aanbevolen gebruikerslengte - 155 cm - 185 cm
Beoogd gebruik - Voor thuisgebruik
Aanvullende uitrusting:
Bekerhouder
Stelpoten
Transportrollen
Hartslagsensoren op handvatten
Stabilisatoren
Mobiele standaard
Neopreen handvatten
Compatibel met telemetrieriem
Oplader
Zelfnivellerende pedalen

Andere Hometrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.