Indoor fietstrainer Minoura LiveRide LR541 met QR stuurschakelaar

Indoor fietstrainer Minoura LiveRide LR541 met QR stuurschakelaar

224,50

Uiterlijk 27 september in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

Maak kennis met de Minoura LR541 - een zeer betaalbare fietstrainer die jouw trainingservaring naar een hoger niveau tilt, ongeacht je doelen of vaardigheidsniveau. Met zijn unieke ontwerp biedt deze trainer zowel zwaartekrachttraining als een vaste modus, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen hoe je traint.

Vaste modus

In de vaste modus werkt de LR541 als een traditionele fietstrainer, waarbij de vergrendelingshendel zorgt voor stabiliteit terwijl de achterste roller de band samendrukt om weerstand te creëren. Dit maakt het ideaal voor krachttraining, waarbij je je benen tot het uiterste kunt drijven en je prestaties kunt verbeteren, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

Realistische zwaartekrachtmodus

Maar wat de LR541 echt onderscheidt, is de zwaartekrachtmodus. Hierbij wordt het fietsframe ondersteund bij de as, waardoor de fiets vrij op en neer kan bewegen. Jouw lichaamsgewicht bepaalt op natuurlijke wijze het contact met de roller, waardoor aanpassing niet nodig is, ongeacht welke fiets of band je gebruikt. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde realistische fietservaring, waarbij je de sensatie van het rijden op de weg in huis haalt.

Gebruiksgemak

Een ander voordeel van de LR541 is zijn gebruiksgemak. Deze trainer heeft geen netstroom nodig. De krachtige neodymiummagneet oefent direct weerstand uit. Dit betekent dat je kunt trainen waar en wanneer je maar wilt, zonder gedoe met kabels of stopcontacten.

Compatibiliteit met trainingssoftware

Bovendien is de LR541 eventueel compatibel met optionele software zoals Kinomap, ZWIFT en Sufferfest, waardoor je jouw training kunt aanpassen en delen met een wereldwijde gemeenschap van fietsliefhebbers. Let op: voor gebruik van deze apps moet je wel een optionele snelheidssensor of cadanssensor monteren.

Kies vandaag nog voor de Minoura LR541 en ontdek een nieuwe dimensie van indoor wielrennen. Of je nu op zoek bent naar kracht, snelheid, of gewoon een leuke manier om fit te blijven, deze trainer biedt alles wat je nodig hebt voor een uitdagende workout, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

Ontdek de specificaties van de Minoura LSD9200 hier:

Merk: Minoura

Model: LR541

Serie: LiveRide

Basismateriaal: Staal

Basiskleur: Zilverzwart

Aandrijving: Wielaandrijving

ANT+: Nee

Bluetooth: Nee

Magneet: Ja

Netstroom: Nee

Remote control: Ja

Smart trainer: Nee

Vliegwiel: 1,1 kg vliegwiel

Maximale weerstand: 433 Watt bij 40 km/h

Hoogte eenheid: 430 mm

Gewicht eenheid: 12.1 kg

Gewicht eenheid inclusief verpakking: 14.25 kg

Gewicht binnendoos: 12.1 kg

Lengte buitendoos: 540 mm

Breedte buitendoos: 540 mm

Type verpakking: Doos

Lengte eenheid: 510 mm

Breedte eenheid: 480 mm

Lengte eenheid inclusief verpakking: 540 mm

Breedte eenheid inclusief verpakking: 540 mm

Hoogte eenheid inclusief verpakking: 230 mm

Meer over het merk Minoura

Het Japanse merk Minoura staat al meer dan 80 jaar bekend om zijn toonaangevende fietsaccessoires en trainingsapparatuur van topkwaliteit. Sinds de oprichting in 1933 heeft Minoura voortdurend geïnnoveerd en geëvolueerd om tegemoet te komen aan de behoeften van fietsers over de hele wereld.

Met een sterke focus op kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid, heeft Minoura een reputatie opgebouwd als een vertrouwd merk onder zowel professionele atleten als recreatieve fietsers. Het bedrijf is voortdurend bezig met het ontwikkelen van geavanceerde technologieën en materialen om producten te produceren die voldoen aan de hoogste normen van prestaties en betrouwbaarheid.

Wat Minoura echt onderscheidt, is hun toewijding aan vakmanschap en innovatie. Door voortdurend te luisteren naar de feedback van fietsers en de nieuwste ontwikkelingen in de branche te volgen, blijft Minoura voorop lopen in het ontwerpen en produceren van baanbrekende producten die de fietservaring verbeteren.

Bovendien staat het merk bekend om zijn sterke verbondenheid met de fietsgemeenschap en het milieu. Minoura streeft ernaar om producten te creëren die niet alleen superieur zijn in prestaties, maar ook milieuvriendelijk zijn, met een focus op recycling en duurzaamheid in de productieprocessen.

Met zijn rijke geschiedenis, toewijding aan kwaliteit en innovatie, en sterke betrokkenheid bij de fietsgemeenschap, blijft Minoura een van de meest gerespecteerde merken in de wereld van fietsen en trainingsapparatuur.

Andere Hometrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.