Life Fitness C1 Lifecycle hometrainer - Track Connect Console

Life Fitness C1 Lifecycle hometrainer - Track Connect Console

1.389,00

Op voorraad

Nu besteld, vrijdag in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

Life Fitness C1 Track Connect

Met de Lifecycle C1 hometrainer met Track Connect console haalt u nog meer uit uw training. Dankzij het verstelbare schuimzadel weet u zeker dat u altijd in de juiste houding aan het fietsen bent, waarbij soepele en stille bewegingen mee dragen aan comfortabel trainen. Door de ergonomische handgrepen worden uw gewrichten zo min mogelijk belast en blijven blessures uit. De Life Fitness Lifecycle C1 hometrainer is voorzien van verschillende vooraf ingestelde programma’s, waardoor u effectief en gevarieerd kunt trainen.

Introductievideo Track Connect console

Track Connect console

U heeft de mogelijkheid om uw smartphone via Bluetooth te verbinden met de Track Connect console. Op deze manier kunt u door middel van verschillende apps al uw trainingen en vorderingen bij houden. U kunt hiervoor onder andere de volgende apps gebruiken;

MyFitnessPal

’s Werelds grootste en populairste fitness app! Met de inbegrepen voedseldatabase met meer dan 4 miljoen voedselitems was het nog nooit zo makkelijk om uw caloriegebruik bij te houden. De app houdt uw prestaties bij en laat u zien hoeveel calorieën u heeft gebruikt. Dit maakt de app ideaal voor iedereen die fit wil worden en blijven.

Ondersteuning: iOS en Android.
Prijs: GRATIS

Paofit

Met Paofit bestuurt u een avatar en rent u door prachtige omgevingen. U heeft keuze uit beelden uit de echte wereld of gegenereerde virtuele beelden. De App houdt uw snelheid bij en vertaalt dit naar uw scherm. Ook zijn in real-time de avatars van gebruikers van over de hele wereld te zien.

Ondersteuning: iOS.
Prijs: GRATIS

EveryMove

EveryMove is een social netwerk platform voor iedereen die van fitness houdt. Deel uw prestaties met uw vrienden! De app is te gebruiken in combinatie met honderden andere fitness apps, die uw prestaties bij houden.

Ondersteuning: iOS en Android.
Prijs: GRATIS

Specificaties

  • Stroomvoorziening: via adapter vliegwiel
  • Type zadel: schuimzadel
  • Count-down programma’s
  • Trainingsprogramma’s; manueel, zelf te maken, voorgeprogrammeerd en hartslag gestuurd
  • Wattage gestuurde programma’s
  • Conditietest / fitnesstest

Andere Hometrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.