LifeSpan - Hometrainer Recumbent Bike R3i - Bluetooth - 34 trainingsprogrammas - LCD Scherm - Hartslagfunctie

LifeSpan - Hometrainer Recumbent Bike R3i - Bluetooth - 34 trainingsprogrammas - LCD Scherm - Hartslagfunctie

1.429,00

Uiterlijk 27 september in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

LifeSpan Recumbent Bike R5i

De LifeSpan Recumbent Bike R5i is een semi-professionele hometrainer fiets met vele handige functies. Deze fiets is voorzien van een groot en zacht in hoogte en lengte verstelbaar fietszadel, een verstelbare rugsteun en voetsteunen. Daarnaast heeft de fiets een LCD monitor met houder voor tablets en smartphones en armleuningen.

Trainen op de LifeSpan R5i Recumbent Bike zorgt voor minimale impact op je gewrichten, dankzij het verstelbare zadel en de verstelbare rugleuning. Het comfortabele zadel en de zachte rugleuning bieden optimale ondersteuning aan je lichaam, waardoor er geen druk op je gewrichten komt. Hierdoor is deze ligfiets zeer geschikt voor fysio- en revalidatietraining.

Het zadel en de rugleuning zijn beide verstelbaar, zodat sporters met verschillende lichaamslengtes de perfecte trainingshouding kunnen instellen. Daarnaast zijn er 34 afwisselende en uitdagende trainingsprogramma's beschikbaar, waaronder hartslaggestuurde programma's, afslankprogramma's, 'Healthy Living' programma's en sporttrainingsprogramma's. Je kunt ook je eigen trainingsprogramma's ontwerpen met de twee manuele user-programma's.

Je kunt je trainingsgegevens en resultaten overzichtelijk bekijken op het LCD-display van de fiets of op je tablet, dankzij de compatibiliteit met tablets en de tablethouder. De LifeSpan R5i Recumbent Bike heeft 16 weerstandsniveaus, waardoor je altijd een uitdagende training kunt volgen. Deze fiets werkt op jouw trapbeweging, dus je hoeft je geen zorgen te maken over draden en stopcontacten. Bovendien is de fiets makkelijk te verplaatsen dankzij de transportwieltjes.

Of je nu wilt afslanken,

Andere Hometrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.