Skandika Cykling P14 Ergometer Hometrainer – Hometrainer - Hometrainer, multimedia Android computer, tot 150 kg, tot 205 cm, speakers, Bluetooth, app-verbinding, Kinomap - Fitnessfiets voor thuis – 105 x 51 x 147 cm (L x B x H) – zwart

Skandika Cykling P14 Ergometer Hometrainer – Hometrainer - Hometrainer, multimedia Android computer, tot 150 kg, tot 205 cm, speakers, Bluetooth, app-verbinding, Kinomap - Fitnessfiets voor thuis – 105 x 51 x 147 cm (L x B x H) – zwart

699,00

Uiterlijk 1 oktober in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

Ervaar grenzeloze fitness met onze Skandika Cykling P14 ergometer. Dankzij de uitgebreide trainingsprogramma's en functies kun je alle relevante fitnesswaarden bijhouden en analyseren op het grote, digitale LCD-scherm. Tijdens de training is het ook mogelijk om jezelf te vermaken met je favoriete entertainmentprogramma op je eigen mobiele apparaat.

  • Fitness en entertainment vakkundig gecombineerd voor nieuwe, intensieve trainingservaringen
  • Groot LCD-scherm voor een beter overzicht en eenvoudige bediening van alle functies
  • De Bluetooth-interface maakt het gebruik van fitness-apps zoals Kinomap en Zwift mogelijk
  • Skandika klanten kunnen Kinomap 60 dagen gratis gebruiken voor nog meer virtueel trainingsplezier
  • 30 vooraf gedefinieerde trainingsprogramma's en 2 door de gebruiker te definiëren programmaprofielen
  • Rijplezier voor jong en oud met ergonomische en individueel instelbare zadelpositie
  • Onderhoudsarm magnetisch remsysteem, 32 elektrisch instelbare weerstandsniveaus
  • 14 kg vliegwielmassasysteem, lage instap, geïntegreerde handpulssensoren, bekerhouder
  • Lichaamshoogte 150 tot 205 cm / binnenbeenlengte 72 tot 98 cm / gebruikersgewicht tot max. 150 kg
  • Afmetingen (L × B × H) 105 × 51 × 147 cm / Pakmaat 108 × 75 × 28 cm / Gewicht 41 kg

Entertainment en connectiviteit
Welkom in de wereld van fitnessentertainment! Dankzij de Bluetooth-interface voor het aansluiten van tablets of smartphones kun je fitness-apps zoals Kinomap gebruiken en je favoriete afspeellijsten afspelen. Apparaten kunnen zelfs rechtstreeks op de computer worden opgeladen via de USB-poort.

Rijplezier voor iedereen
Door de individuele aanpassing van de zadelpositie in hoogte en horizontaal kunnen sporters tussen 150 en 205 cm lang genieten van ergonomische trainingen. Dit brede bereik en het maximale belastbare gewicht van 150 kg maken de Cykling P14 ergometer een ideaal trainingsapparaat voor jong en oud.

Krachtige workouts
De lage instap voor moeiteloos op- en afstappen, het 14 kg vliegwielmassasysteem en het onderhoudsarme, gemotoriseerde magneetremsysteem zorgen voor een comfortabele rijervaring met een natuurlijk en stil bewegingsverloop. De 32 elektrisch instelbare weerstandsniveaus ondersteunen gerichte training.

Geluid aan!
Met de ingebouwde luidsprekers kun je direct geluid afspelen via de computer, maar je kunt ook je eigen hoofdtelefoon aansluiten via Bluetooth of de jack-aansluiting. De tablethouder boven het touchscreen zorgt ervoor dat het apparaat veilig opgeborgen is tijdens de training.

Houd je voortgang in de gaten
Het display toont alle relevante trainingsgegevens zoals tijd, calorieën, hartslag, snelheid, afstand, omwentelingen/min, watt en metabolische snelheid zodat je altijd je trainingsvoortgang in de gaten kunt houden. Naast het aantal watt kunnen ook parameters zoals geslacht, leeftijd en lichaamsgewicht worden ingesteld voor doelgerichte training.

Polssensoren voor hartslagmonitoring
De in het handvat geïntegreerde handpulssensoren maken het mogelijk om de hartslag tijdens de training te controleren. Samen met de hartslaggestuurde modus helpen ze je om altijd in het juiste ritme en op de juiste hartslag te trainen. Overdracht via een Bluetooth borstband (apart verkrijgbaar) is ook mogelijk.

Skandika x Kinomap
Train op de mooiste plekken ter wereld met Kinomap. Door het Gold Partnership met Kinomap ontvangen Skandika klanten een code om de volledige versie van de Kinomap app 60 dagen gratis te testen. Live video's, coachingsessies en virtuele trainingsvideo's tillen elke trainingssessie naar een nieuw niveau.

Persoonlijke training
Met 30 vooraf gedefinieerde trainingsprogramma's en de optie om twee extra, door de gebruiker definieerbare programmaprofielen op te slaan, kunnen meerdere mensen van onze Cykling P14 genieten en de training aan hun eigen wensen aanpassen. De meting van het lichaamsvet geeft informatie over je huidige fysieke conditie en gezondheid.

Magnetisch remsysteem voor een stille werking
De Cykling P14 is uitgerust met een krachtige magnetische rem die precieze weerstandsinstellingen mogelijk maakt. Met 32 verschillende weerstandsniveaus die via het display of de centrale draaiknop kunnen worden ingesteld, is de ergometer geschikt voor sporters van alle fitnessniveaus.

Comfort en ergonomie
Het comfortabele zadel is 7 cm dik opgevuld, want comfort is een must, zelfs tijdens een lange workout. Antislippedalen met verstelbare lussen garanderen een veilige, soepele rit en een praktische bekerhouder op de voorste kolom van het apparaat zorgt voor de nodige verfrissing tijdens je training.

Eenvoudig transport
Samen met de handgrepen aan het stuur maken de geïntegreerde transportwielen op de voorstandaard het gemakkelijk om de Skandika Cykling P14 ergometer na de training te verplaatsen. De fiets van 41 kg kan moeiteloos worden gekanteld en op een rugvriendelijke manier worden verplaatst.

Alleskunner
Intensieve trainingen op een krachtige ergometer gecombineerd met rij-ervaringen via fitness-apps, evenals ergonomie, comfort, individualiteit en voortgangsondersteunende datamonitoring - dit alles maakt de Skandika Cykling P14 de ideale fitnesspartner voor sporters van alle leeftijden, fitnessniveaus en lichaamsgroottes.

Let op! Geen Nederlandse handleiding inbegrepen (wel in het Engels, Frans en Duits)

Andere Hometrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.