Tunturi Cardio Fit B15 Hometrainer – Fitness Fiets - Hartslagfunctie – Verstelbaar

Tunturi Cardio Fit B15 Hometrainer – Fitness Fiets - Hartslagfunctie – Verstelbaar

184,95

Op voorraad

Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

De Tunturi Cardio Fit B15 hometrainer is een geweldige trainer om in beweging te blijven, voor revalidatie en voor het consequent verminderen van gewicht. Voor een training met lichte tot matige trainingsintensiteit is de Cardio Fit B15 het juiste fitness apparaat. De functies van de monitor zijn zeer eenvoudig en gemakkelijk in te stellen. Met een weergave van de belangrijkste trainingsgegevens is het tijdens het sporten eenvoudig om de waardes van het scherm af te lezen. De monitor geeft de snelheid, tijd, afstand, calorieën en hartslag weer tijdens te training.De Cardio Fit B15 is niet afhankelijk van stroom, de monitor werkt namelijk op batterijen. Hierdoor is het mogelijk de hometrainer overal te plaatsen. Met 3 programma’s kan er afwisselend getraind worden op de Tunturi Cardio Fit B15.

Voordelen Tunturi Cardio Fit B15 Bike
✓ Perfect voor revalidatie en voor het consequent verminderen van gewicht
✓ Weergave van de belangrijkste trainingsgegevens
✓ Niet afhankelijk van stroom
✓ Soepele beweging
✓ Ergonomisch ontworpen

Met een roterende massa van 4,5 kilo geeft de B15 voldoende weerstand. Door dit gewicht loopt de crosstrainer soepel en geeft dit een soepele beweging. Het is mogelijk 8 verschillende weerstanden in te stellen voor verschillende niveaus.

De Tunturi Cardio Fit beschikt over grote ergonomisch gevormde pedalen. Deze zijn comfortabel voor korte en lange trainingen. De voet valt goed in het pedaal en geeft voldoende weerstand. Ook voelt het zachte rubber van de handgrepen zeer prettig. Daarnaast beschikt de B15 over een ergonomisch gevormd zadel die zeer comfortabel is tijdens lange trainingen. De opstaande rand op de monitor maakt het mogelijk om een tablet te plaatsen. Hierdoor wordt het mogelijk om favoriete films, series of programma’s te kijken tijdens het sporten.

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties
• Roterende massa: 4,5 kg
• 8 Verschillende weerstanden
• Weergave van snelheid, tijd, afstand, calorieën en hartslag
• Ergonomisch gevormde pedalen
• Ergonomisch gevormde handgrepen
• Ergonomisch gevormd zadel

Andere Hometrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.