X-Bike, magnetische opvouwbare fitnessfiets, hometrainer voor cardiotraining indoor cycling met trainingscomputer en expanderbanden

X-Bike, magnetische opvouwbare fitnessfiets, hometrainer voor cardiotraining indoor cycling met trainingscomputer en expanderbanden

168,35

Uiterlijk 2 oktober in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

Gewicht van de verpakking: 30,7 kg
Grootte van de verpakking: 102 x 28,5 x 58 cm (L x B x H)
Zum Benutzen: 190x 51 x 85 cm (Lx B x H)
Zum Falten: 94 x 51 x 122 cm (Lx B x H)
Gewichtsgewicht: 120kg

Producteigenschappen
!!! Dit product is elektronisch apparaat voor PAD !!!
8-stufiger einstellbarer Spannungswiderstand

De Widerstand-instellingen kunnen handmatig met een Widerstand-wahlknop worden uitgevoerd. Er wordt een 4-KG-schema met 8 verschillende spannungsstufen voor effectieve trainings- en trainingstrainingen en een training in een herausfordernde fitnesstraining aangeboden, zodat individuele opties voor verschiede ziekten voor uw gezin en uw gezin mogelijk zijn.

Verfolgbare Trainingsergebnisse

Een geïntegreerde funktionele LED-functie zorgt voor een betere verlichting van uw verlichting. Het is een van de beste lesdata met tijd, windkracht, schlaganfall, distanz, kalm en Zähler Een van de motiverende trainingsvideo's, verfügt de Konsole met een groot deel van de training, met deze trainingsvideo's en een spannter trainieren.

Zuverlässige ergonomische constructie

Die een 15-graden generatie van schiene en der breite sattelsitz is ergonomisch gevormd, een van de krümmung Ihres Körpers-anzupassen. De grote, rutschfesten en e-instellbaren Fußpedale stutzen Ihre Fuße fest en zorg voor zusätzliche Sicherheit während des Gebrauchs. Als je wilt, extra gepolsterde Lenker zorgt ervoor dat de Ellbogen jederzeit een effectief en goed muskeltrainingsprogramma kunnen bieden.

Kompaktes Faltdesign

Met geïntegreerde transport- en transportbanden 190 x 85 x 51 cm (L x B x H) is deze machine recht kompakt. Je kunt je hele lichaam klappen en in jede enge Positie in Sekunden brengen. Rudergerätgewicht: 27 kg. Gewichtskapazität: 120kg.

Zorg voor een aantrekkelijk fitnessapparaat voor Fitness in het huis

De optionele verbesserten aluminiumschienen sorgen in Combinatie met hoogstaande Schwungrädern met Magnetkraft voor een gleichmäßigen Gleiteffekt en een lange Lebensdauer. Het is snel lauteren en hinderen, dat is andere sportevenementen.

Andere Hometrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.