FITAGE Roeitrainer - Roeimachine 16 Weerstandniveaus - Roeiapparaat met Trainingsprogrammas en App - Roeitrainers - Inklapbaar

FITAGE Roeitrainer - Roeimachine 16 Weerstandniveaus - Roeiapparaat met Trainingsprogrammas en App - Roeitrainers - Inklapbaar

349,00

Uiterlijk 31 oktober in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

  • 16 Magnetische Weerstandsniveaus - Daag jezelf uit met onze roeitrainer voor thuis met 16 niveaus van magnetische weerstand. Ervaar 30% meer weerstand voor een krachtigere training. Roei 80% soepeler en 70% stiller, ideaal voor het behouden van een rustige thuisomgeving.
  • Volledige Lichaamstraining - Onze fitness roeitrainer is geschikt voor alle niveaus en leeftijden. Van ouderen die hun spieren actief willen houden, tot beginners die willen afvallen, gevorderden die spieren willen opbouwen, en sporters die hun uithoudingsvermogen willen verbeteren. Dit roeiapparaat biedt voor ieder wat wils.
  • Duurzaam en Stil Ontwerp - Deze inklapbare roeitrainer voor thuis heeft een sterke nylon riem en een dubbel railsysteem, waardoor hij meer gewicht aankan en lang meegaat. Het lange aluminium frame is geschikt voor mensen boven de 195 cm en werkt heel stil op 15 dB.
  • Makkelijk Monteren & Opbergen - Bespaar tijd met het opzetten en besteed meer tijd aan roeien. Onze roeimachine is in 30 minuten snel te monteren. Dankzij het opvouwbare en draagbare ontwerp is hij makkelijk op te bergen, ideaal voor in je thuisgym, appartement of elke andere ruimte. Op deze manier kun je je cardio blijven doen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.
  • Jouw Prestaties Inzichtelijk - Blijf gemotiveerd met ons duidelijke display, waarop tijd, afstand, slagen per minuut (SPM), totale slagen en weerstandsniveaus te zien zijn. Synchroniseer met onze gebruiksvriendelijke app om je voortgang bij te houden, doelen te stellen en je statistieken te bekijken. Zo blijf je jezelf continu verbeteren met ons roeiapparaat.

Versterk je fitness routine met de FITAGE roeitrainer voor thuis. Deze roeimachine is geschikt voor iedereen, van beginners tot ervaren sporters, en biedt een veelzijdige en effectieve training voor je hele lichaam.

Onze inklapbare roeitrainer heeft 16 magnetische weerstanden, waardoor elk gezinslid de ideale intensiteit kan instellen die past bij hun fitnessdoelen.. Van ouderen die hun spieren actief willen houden, tot beginners die willen afvallen, gevorderden die spieren willen opbouwen, en experts die hun uithoudingsvermogen willen verbeteren. Dit roeiapparaat biedt voor ieder wat wils.

Onze roeimachine heeft een geavanceerd magnetisch vliegwiel dat 30% meer weerstand biedt, 80% soepeler beweegt en 70% stiller is dan traditionele modellen. Zo kun je in alle rust genieten van een uitdagende training.

De opvouwbare roeimachine voor thuis is stevig gebouwd met een sterke nylon riem en een innovatief dubbel railsysteem om geluid te verminderen. Hij is geschikt voor gebruikers tot 195 cm in lengte. Het extra lange, zware aluminium frame zorgt voor stabiliteit en gaat lang mee, zelfs bij intensief gebruik.

Voor extra comfort heeft de roeitrainer een ergonomische zitting en precieze katrollen voor een soepele roeibeweging. De stille pedalen en het lage geluidsniveau van 15 dB zorgen ervoor dat je je kunt concentreren op je training zonder afleiding.

Houd je voortgang bij met het gemakkelijk afleesbare display dat tijd, afstand (km), slagen per minuut (SPM), totale slagen en weerstandsniveau weergeeft. Gebruik de handige app om je trainingen op te nemen en te bekijken, zodat je gemotiveerd blijft en je fitness doelen sneller kan bereiken.

De montage is snel en eenvoudig en duurt slechts 30 minuten. De fitness roeitrainer is draagbaar en opvouwbaar, waardoor hij makkelijk thuis op te bergen is. De anti-slip handgrepen en ergonomische zitting zorgen voor een comfortabele en veilige training.

Bereik thuis je fitnessdoelen met de FITAGE roeitrainer. Bestel hem nu en begin je weg naar een gezonder en sterker lichaam!

Andere Roeitrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.