Roeitrainer - Magnetische roeimachine - met LCD-scherm en 8 weerstandsniveaus - Maximale capaciteit 120KG - Stil - Zwart

Roeitrainer - Magnetische roeimachine - met LCD-scherm en 8 weerstandsniveaus - Maximale capaciteit 120KG - Stil - Zwart

179,99

1 - 2 weken

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

8 magnetische weerstandsinstellingen
Deze magnetische roeier biedt alles wat je nodig hebt voor een intensieve roeitraining in het comfort van je eigen huis, terwijl de 8 weerstandsniveaus betekenen dat je kunt kiezen uit een reeks trainingsopties, van makkelijk tot zwaar.

Stille, gladde aluminium structuur
Deze hometrainer maakt gebruik van een solide aluminium vliegwiel en glijder en contactloze magnetische weerstand om je training zo stil mogelijk te maken. Het stille magnetische spansysteem zorgt voor een soepelere, aangenamere workout zonder anderen te beïnvloeden tijdens het gebruik. Houd het stil en privé.

Comfortabele stoel en intelligente monitor
Deze compacte roeimachine van Rattantree valt niet alleen op door zijn uitzonderlijke vakmanschap, maar ook door zijn ergonomische ontwerp tot in de kleinste details. Het multifunctionele LCD-scherm biedt statistieken over tijd, afstand, totaal aantal en calorieën om je voortgang tijdens het roeien bij te houden.

Gemakkelijk te vervoeren en rechtop op te bergen
Indoor roeien is een uitstekende low-impact optie voor het verbeteren van cardiovasculaire conditie en spieruithoudingsvermogen. Tegelijkertijd is de Rattantree gemakkelijk te vervoeren dankzij de wielen in de voorste stabilisator en bespaart hij ruimte door hem rechtop tegen een muur te zetten.

Geruststelling en een betrouwbaar product
Dit is een solide keuze voor beginners die willen beginnen met thuisroeien, omdat het niet alleen een toegankelijke manier van trainen biedt, vooral thuis, maar ook een 100% attente en zorgzame klantenservice.

Maximale capaciteit: 120KG

Andere Roeitrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.