Skandika Styrke Premium Roeitrainer - Roeitrainers - Roeiapparaat Fitness - Echt essenhouten waterroeier & regelbare waterweerstand, waterroeiapparaat voor thuis, gebruiker 200 cm/180 kg - 211x54x68 cm (LxBxH) - Made in Germany – kobalt blauw/zwart

Skandika Styrke Premium Roeitrainer - Roeitrainers - Roeiapparaat Fitness - Echt essenhouten waterroeier & regelbare waterweerstand, waterroeiapparaat voor thuis, gebruiker 200 cm/180 kg - 211x54x68 cm (LxBxH) - Made in Germany – kobalt blauw/zwart

1.299,00

Uiterlijk 1 oktober in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

De nieuwste generatie van onze premium Styrke roeimachine van massief essen combineert nu niet alleen een stijlvol ontwerp met professionele normen op het gebied van ergonomie, esthetiek en prestaties, maar tilt de kwaliteit en normen naar een nog hoger niveau met zijn “Made in Germany” titel. Bovendien benadrukken duurzame Duitse bossen en een afvalarme, lokale verwerking het milieubewustzijn. Het resultaat: een maximaal authentieke roei-ervaring in symbiose met Duits vakmanschap en liefde voor onze planeet.

  • Made in Germany - hout uit duurzaam beheerde Duitse bossen
  • Ontworpen in Duitsland - in samenwerking met Tukiendorf Design
  • Afvalarme verwerking en met de hand geolied in een Duitse werkplaats
  • Maximale natuurlijke roei-ervaring, geïnspireerd door echte roeiboten
  • Minimalistisch, tijdloos en puristisch ontwerp
  • Gekleurd geolied essenhout in 7 verschillende kleuren - vuil- en waterafstotend
  • Met in hoogte verstelbare en afneembare houder voor smartphone en tablet
  • Bluetooth-interface voor het digitaal bijhouden van trainingsgegevens via apps
  • Skandika klanten gebruiken Kinomap 60 dagen gratis voor meer virtueel trainingsplezier
  • Levering inclusief elektrische USB-pomp en twee trekbanden van verschillende sterkte
  • Korte leveringsroutes, natuurlijke materialen, plasticvrije verpakking
  • Ruimtebesparend op te zetten, afmetingen: 211 × 54 × 68 cm

Ontworpen in Duitsland
Onze ontwerpers en specialisten hebben een jaar lang samen met ontwerper Tukiendorf gewerkt aan de verfijning van Styrke. Het resultaat: een premium roeimachine die functionaliteit, esthetiek en natuurlijkheid stijlvol combineert. Dankzij de hoogwaardige, natuurlijke materialen voegt Styrke een vleugje originaliteit toe aan elke ruimte.

Gemaakt in Duitsland
Massief essenhout uit duurzaam beheerde Duitse bossen wordt verwerkt in een klein familiebedrijf met zo min mogelijk afval. Korte leveringsroutes binnen Duitsland, lokale grondstoffen en plasticvrije verpakking staan voor milieubewuste productie.

Superieure ergonomie
Door de volledig nieuwe dubbele rail, die in elkaar ligt, kunnen de voeten even breed staan als het bekken. Het resultaat: ergonomisch correcte bewegingspatronen voor pijnvrije afronding van lange en intensieve sessies. Passend hierbij: een ergonomisch gevormde, gevoerde zitting en de roeigreep met antisliplaag, die gevormd is naar de handpalmen.

Natuurlijke waterbestendigheid
Het belangrijkste onderdeel van de Styrke Premium: het watergeremde tractiesysteem. Een peddel werkt binnenin de onbreekbare watertank. Het zorgt ervoor dat roeien op de Styrke Premium voelt als roeien. De roeiweerstand varieert afhankelijk van de roeifrequentie en de hoeveelheid water in de tank. De tank kan gevuld worden met 10 tot 15 liter - hoe voller de tank, hoe groter de weerstand.

Absolute stabiliteit
“Styrke” is het Deense woord voor kracht. En niet voor niets: Styrke is absoluut veilig voor roeiers met een lengte tot 200 cm, een gewicht tot 180 kg en schoenmaat 48. Onze eersteklas roeimachine begeleidt zelfs de grootste en zwaarste sporters met gemak naar hun trainingsdoel - of het nu gaat om vetverbranding, spieropbouw of krachtuithoudingsvermogen.

Natuurlijk & stijlvol
Styrke Premium is gemaakt van Duits essenhout en staat voor natuurlijkheid. Het in kleur geoliede hout maakt van elke Styrke een prachtig uniek stuk - volgens je eigen kleurvoorkeuren. De slanke constructie, afgeronde hoeken en vloeiende lijnen geïnspireerd door roeien combineren design en prestaties.

Maximale authenticiteit
Het watergeremde treksysteem met gelijkmatig watergeluid, de lage zitpositie en onze unieke dubbele rail met helling zorgen ervoor dat roeien op de Styrke authentiek aanvoelt. Voor degenen die stroomopwaarts willen roeien, meer weerstand nodig hebben of al gevorderde roeiers zijn, wordt er ook een sterkere (rood gemarkeerde) trekband meegeleverd.

Focus op prestaties
We hebben de Styrke getrimd voor topprestaties. En om dit te bereiken hebben we al het niet-essentiële overboord gegooid. Dit omvat ook het bewust weglaten van een trainingscomputer. Toch heeft Styrke het contact met het digitale tijdperk niet verloren. Een smartphone of tablet kan worden aangesloten via Bluetooth: trainingsgegevens en analyses direct op het scherm via de app!

Skandika Training Data App
De gratis Skandika Training Data app voor iOS en Android verandert je eigen smartphone of tablet in een exclusieve trainingscomputer. De intuïtieve app toont alle relevante gegevens zoals tijd, tijd/500 m, afstand, roeislagen, roeislagen/min en snelheid in één oogopslag.

Kinomap x Skandika
Train op de mooiste plekken ter wereld met Kinomap. Door het Gold Partnership met Kinomap ontvangen Skandika klanten een code om de volledige versie van de Kinomap app 60 dagen gratis te testen. Live video's, coachingsessies en virtuele trainingsvideo's tillen elke trainingssessie naar een nieuw niveau. Zin in een rondje hardlopen door de Amsterdamse grachten of de Florida Keys? Laten we gaan!

Ruimtebesparend opgeborgen
Dankzij de geïntegreerde transportwielen kan de Styrke na je training in een paar eenvoudige stappen worden opgeborgen. Het zwaartepunt op de watertank en het afgeronde ontwerp van de achterste handsteunen zorgen ervoor dat de solide roeimachine eenvoudig is op te zetten en ruimtebesparend kan worden opgeborgen.

Accessoires van hoge kwaliteit
Styrke Premium wordt geleverd met een elektrische USB-pomp en de bijbehorende Bluetooth-ontvanger. Twee AAA Varta oplaadbare batterijen (incl. Varta snellader) voor de Bluetooth zender zorgen ervoor dat Styrke na een korte insteltijd direct klaar is voor gebruik. Er wordt ook een gedetailleerde gebruiksaanwijzing meegeleverd.

Let op! Geen Nederlandse handleiding inbegrepen (wel in het Engels, Duits en Frans)

Andere Roeitrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.