Skandika Styrke Waterroeitrainer – Roeitrainers – Roeiapparaat Fitness – Ontworpen en Gemaakt in Duitsland, roeier van hout, Kinomap app functie – Max. Gebruikersgewicht 180 kg – 211 x 54 x 68 cm (LxBxH) - Made in Germany - zwart hout/zwart

Skandika Styrke Waterroeitrainer – Roeitrainers – Roeiapparaat Fitness – Ontworpen en Gemaakt in Duitsland, roeier van hout, Kinomap app functie – Max. Gebruikersgewicht 180 kg – 211 x 54 x 68 cm (LxBxH) - Made in Germany - zwart hout/zwart

1.299,00

Uiterlijk 30 september in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

De nieuwste generatie van onze premium roeimachine Styrke van massief essenhout combineert nu niet alleen een stijlvol design met professionele eisen op het gebied van ergonomie, esthetiek en prestaties, maar tilt de kwaliteit en normen naar een nog hoger niveau met de titel "Made in Germany". Bovendien wordt door duurzame Duitse bossen en een laaghangende, lokale verwerking het milieubewustzijn op de voorgrond geplaatst. Het resultaat: een maximaal authentieke roeibeleving in symbiose met Duits vakmanschap en liefde voor onze planeet.

  • Ontworpen in Duitsland - in samenwerking met Tukiendorf Design
  • Made in Germany - hout uit duurzaam beheerde Duitse bossen
  • Afvalarm verwerkt en met de hand geolied in een Duitse timmermanswerkplaats
  • Gratis Skandika Training Data App als trainingscomputer
  • Maximale natuurlijke roei-ervaring, geïnspireerd op echte roeiboten
  • Massief, geolied essenhout garandeert stabiliteit en duurzaamheid
  • Met in hoogte verstelbare en afneembare houder voor smartphone en tablet
  • Bluetooth-interface voor het digitaal bijhouden van trainingsgegevens via apps
  • Kinomap app met virtuele trainingsroutes over de hele wereld
  • Inclusief elektrische USB-pomp
  • Korte leveringsroutes, natuurlijke materialen, plasticvrije verpakking
  • Ruimtebesparende opstelling, afmetingen: 211 x 54 x 68 cm

Ontworpen in Duitsland
Onze ontwerpers en specialisten hebben een jaar lang samen met de ontwerper Tukiendorf gewerkt aan Styrke II. Het resultaat: een premium roeier die functionaliteit, esthetiek en natuurlijkheid stijlvol combineert. Dankzij de hoogwaardige en natuurlijke materialen voegt Styrke II een vleugje originaliteit toe aan elke ruimte.

Gemaakt in Duitsland
Massief essenhout uit duurzame Duitse bossen wordt in een klein familiebedrijf met zo min mogelijk afval verwerkt. Korte leveringsroutes binnen Duitsland, lokale grondstoffen en plasticvrije verpakkingen staan voor milieubewuste productie.

Superieure vormgeving
Door de volledig nieuwe, inklapbare dubbele rail kunnen de voeten op bekkenbreedte staan. Het resultaat: ergonomisch correcte bewegingssequenties voor het pijnloos afwerken van lange en intensieve sessies. Bijpassend: een ergonomisch gevormde, gevoerde zitting en de aan de handpalmen aangepaste roeigreep met anti-sliplaag.

Natuurlijke waterbestendigheid
Het hart van de Styrke II: het watergeremde tractiesysteem. In de onbreekbare watertank bevindt zich een peddel. Het zorgt ervoor dat roeien op de Styrke II voelt als roeien. De roeiweerstand varieert afhankelijk van de roeifrequentie en de hoeveelheid water in de tank. De tank kan worden gevuld met 10 tot 15 liter - hoe voller de tank, hoe hoger de weerstand.

Absolute stabiliteit
"Styrke" is het Deense woord voor kracht. En niet voor niets: op de Styrke II kun je absoluut veilig roeien tot 200 cm lichaamslengte, 180 kg gewicht en schoenmaat 48. Onze premium roeimachine brengt zelfs de grootste en zwaarste sporter rustig naar zijn trainingsdoel - of het nu gaat om vetverbranding, spieropbouw of krachtuithoudingsvermogen.

Natuurlijk & stijlvol
Gemaakt van duurzaam Duits essenhout staat Styrke II voor natuurlijke charme. De slanke constructie, afgeronde hoeken en vloeiende op roeien geïnspireerde lijnen combineren design en prestaties. Met de hand geolied, komt de nerf van het hout naar voren, waardoor prachtig unieke stukken ontstaan.

Maximale authenticiteit
Het watergeremde sleepsysteem, de lage zitpositie en onze unieke dubbele reling met kanteling zorgen ervoor dat roeien op de Styrke II ook voelt als roeien. Het rustige geluid van het water versterkt het unieke authentieke roeibootgevoel op de Styrke II.

Focus op prestaties
We hebben de Styrke II getuned voor topprestaties. En om dit te bereiken hebben we alles wat niet essentieel is overboord gegooid. Zo hebben we bewust afgezien van een trainingscomputer. Styrke II heeft het contact met het digitale tijdperk helemaal niet verloren. Via Bluetooth kan een smartphone of tablet worden aangesloten: trainingsgegevens en analyses via app direct op het scherm!

Skandika Training Data App
De gratis Skandika Training Data App voor iOS en Android verandert je smartphone of tablet in een exclusieve trainingscomputer. De intuïtieve app toont alle relevante gegevens zoals tijd, tijd/500 m, afstand, roeislagen, roeislagen/min en snelheid overzichtelijk in één oogopslag.

Kinomap x Skandika
Train virtueel op verschillende plaatsen in de wereld met de Kinomap app - gratis voor Skandika klanten tot eind februari 2024! In de afspeellijst "Gratis video's" zijn 25 trainingsvideo's beschikbaar, bijvoorbeeld 7 video's voor roeien, 9 video's voor fietsen en 9 video's voor hardlopen. Zin in een ritje door de Amsterdamse grachten of de Florida Keys? Laten we gaan!

Ruimtebesparende opslag
Dankzij de geïntegreerde transportwielen kan de Styrke II na de training in een paar eenvoudige stappen worden opgeborgen. Het zwaartepunt bij de watertank en het afgeronde ontwerp van de achterste handsteunen zorgen ervoor dat de massieve roeimachine gemakkelijk kan worden opgesteld en dus bijzonder ruimtebesparend kan worden opgeborgen.

Hoogwaardige accessoires
Styrke II wordt geleverd met een elektrische USB-pomp en de bijbehorende Bluetooth-ontvanger. Twee AAA Varta oplaadbare batterijen (incl. Varta snellader) voor de Bluetooth zender zorgen ervoor dat Styrke II na een korte set-up direct klaar is voor gebruik. Bij de levering is ook een gedetailleerde gebruiksaanwijzing inbegrepen.

Let op! Geen Nederlandse handleiding (wel in het Engels, Duits en Frans)

Andere Roeitrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.