WaterRower Performance Ergometer Walnoot Roeitrainer - Notenhout

WaterRower Performance Ergometer Walnoot Roeitrainer - Notenhout

2.199,00

Uiterlijk 30 september in huis

  • Inclusief verzendkosten
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

Ontdek de ultieme roeitraining met de WaterRower Performance Ergometer Walnoot, speciaal ontworpen voor veeleisende fitnessliefhebbers en roeiers zoals jij die gedetailleerde trainingsgegevens en analyses willen. Dit prachtige roeitoestel, met de hand vervaardigd uit hoogwaardig notenhout, combineert elegantie en functionaliteit. De Performance Ergometer is ook beschikbaar in walnoothout.

SmartRow-technologie

De ingebouwde SmartRow-technologie biedt geavanceerde prestatiegegevens, perfect voor jou als je jouw training naar een hoger niveau wilt tillen. Alle gegevens zijn eenvoudig toegankelijk via de gebruiksvriendelijke, abonnementsvrije SmartRow-app.

Ontworpen voor comfort en duurzaamheid

In plaats van de S4 Monitor, biedt de Performance Ergometer extra functies zoals XL-rails, een commercieel geschikte voetenplank en een bredere, XL handgreep. Deze verbeteringen zorgen voor een comfortabele en duurzame trainingservaring, geschikt voor zowel thuisgebruik als commerciële omgevingen.

Inclusief Telefoon-/tablethouder

Met de geïntegreerde opvouwbare telefoon-/tablethouder arm, kun je jouw WaterRower gemakkelijk plaatsen en bedienen tijdens jouw workout, zodat je jouw voortgang kunt volgen en gemotiveerd blijft.

Stijlvol en uiterst functioneel

De Performance Ergometer Walnoot is niet alleen een hoogwaardig fitnessapparaat, maar ook een prachtige aanvulling op elk interieur. Het stijlvolle notenhout zorgt voor een warme en uitnodigende uitstraling, terwijl de robuuste constructie garant staat voor jarenlange betrouwbare prestaties.

Kies voor de WaterRower Performance Ergometer Walnoot en ervaar een roeitraining die jouw verwachtingen overtreft. Wat jouw fitnessniveau ook is, dit toestel biedt alles wat je nodig hebt voor een complete en effectieve workout. Bestel de WaterRower Performance Ergometer Walnoot nu.

---

Ontdek de specificaties van de WaterRower Performance Ergometer Walnoot:

Afmetingen: 218 cm L x 56 cm H x 56 cm B

Frame materiaal: Notenhout

Gewicht van de machine: Zonder water: 31 kg Met water: 48 kg

Monitor: De gratis te downloaden SmartRow app dient als monitor

Maximaal gebruikersgewicht: 317 kg

Frame afwerking: Deense olie

Frame stijl: Dubbele rail

Verstelbare voetpedalen: Ja

Aandrijfsysteem: Poly-V riemsnaar

Transportwielen: Ja

BlueTooth: Ja

Extra's van de Performance Ergometer:SmartRow, XL-rails, 17" handgreep upgrade, tablet/mobielhouder voor middelgrote tablets. Voor grote tablets hebben we hem apart verkrijgbaar!

Andere Roeitrainers

© 2024 Semix Internet Marketing.